Paul’s Snacks & Broodjes

Wie?

Paul Heideveld is sinds 2012 eigenaar en naamgever van Paul’s Snacks & Broodjes, een veelzijdige snackbar en broodjeszaak waar de focus ligt op verse producten en lekker en gezellig eten. Paul komt uit een ondernemende familie. Zo is zijn zus Emma Heideveld de drijvende kracht achter ijssalon Italini.

Wat?

Paul’s Snacks & Broodjes heeft een aantal specialiteiten in huis, waar gasten speciaal voor terugkomen. Eén van de bekendste is de huisgemaakte Harense friet, die dagelijks vers gesneden wordt. Dit is al jaren een succesnummer, zeker in combinatie met de Groninger Brander Mayonaise die Paul verkoopt.

Paul vertelt: “Onze Harense friet is al jaren populair. Hij wordt gemaakt van lokale aardappelen. Zó vers: de klei zit er nog aan! We kopen sowieso veel lokaal in. Ons vlees komt van slagerij de Buurderij uit Noordlaren en onze broodjes worden geleverd door Bakkerij Haafs, hier uit het dorp. Verder maken we zelf bamiballen, saté en eierballen. Dat verschil proef je echt en daar rijden mensen voor om.”

Een andere troef die Paul in handen heeft, zijn de zogenoemde ‘loaded fries’. Hij vertelt: “Dat is een soort kapsalonmenu, maar dan met een eigen twist. We hebben meerdere varianten, maar onze Paul’s Patat Piri Piri is wel echt favoriet. Sterker nog: ik verzorg ook cateringopdrachten waar ik op locatie aan grote groepen mensen uitsluitend deze variant aanbied. Dat is altijd een groot succes!”

Wat veel mensen trouwens (nog) niet weten is dat Paul’s ook lekkere lunch specials verzorgd. De luxe broodjes pulled chicken, carpaccio of beenham vinden gretig aftrek onder degenen die hier wel van op de hoogte zijn.

Waar?

Paul’s Snacks & Broodjes is te vinden aan de Rijksstraatweg in Haren, naast de passage met de Kroonkampweg. De laatste jaren investeerde Paul veel in het verduurzamen van de apparatuur en het pand. Ook besteed hij veel aandacht aan het interieur, de uitstraling en de presentatie van de producten.

Hoe?

Het interieur van de zaak en het terras nodigt uit om te blijven en dat is precies wat Paul wil. “Afhalen hoort bij een snackbar, maar we willen ook dat de gasten lekker even kunnen zitten en gezellig eten. Mede daarom hebben we geen bezorgservice. Dan krijg je een heel andere sfeer. Als ik ooit wel begin met bezorgen, dan wordt dat waarschijnlijk vanuit een andere locatie. We hebben wel een prettig online bestelsysteem voor degenen die willen afhalen én een automatiek voor degenen die weinig tijd hebben.”

Verder?

De komende jaren wil Paul vooral blijven innoveren in zijn pand én in de verse en lokale producten. Soms gaat dat wat langzamer dan hij zelf zou willen. “Ik werk zelf veel in de zaak omdat personeel niet altijd te vinden is. Niet iedereen ambieert een levenslange carrière in een snackbar. Ik heb goede en harde werkers in mijn team waar ik heel blij mee ben. Maar ik ben altijd op zoek, dus medewerkers die kunnen multitasken en klantgericht zijn, zijn welkom!

Openingstijden

Woensdag16.30 - 20.00
Donderdag16.30 - 20.00
Vrijdag11;30 - 20.00
Zaterdag16.30 - 20.00
Zondag16.30 - 20.00

Contact informatie

Rijksstraatweg 173
9752 BE Haren

050 – 5340500

Online bestellen:
www.paulsnacks.nl