Bohemian Hair

Wie?

Eline van der Meer van Bohemian Hair wist al dat ze kapper wilde worden vanaf het moment dat ze kon praten. “Ik ben een gevoelsmens en vindt het fijn om creatief bezig te zijn en met mensen te werken. Om met je handen iets moois te maken, waar een ander héél gelukkig van wordt, is gewoon heerlijk om te doen.”

Eline nam in de 2021 de salon over van haar nicht Suzanne, met wie ze samen de kappersopleiding volgde en jarenlang samenwerkte. “ Ik vind mezelf geen rasechte ondernemer, maar ik weet wel veel over het vak en kan goed de leiding nemen. In de salon werk ik vooral veel op gevoel.”

Wat?

In de salon is iedereen welkom die zich prettig voelt bij de gezellige en informele sfeer. Dames en heren, jongens en meisjes, jong en oud. Eline richt zich niet speciaal op een doelgroep, het belangrijkste vindt zij dat de klanten zich op hun gemak voelen bij haar en haar medewerkers. En andersom.

Eline: “Wij hebben geen voorkeur voor een bepaald type klanten, iedereen is even welkom. Wél zijn we erg goed in lang haar en gespecialiseerd in coloring, oftewel kleurtjes in het haar zoals highlights en balayage. Een aantal vaste klanten komt daarvoor speciaal naar ons. Ook klanten die verder wonen dan Haren. Een tweede specialiteit is het aanbrengen van natuurlijke extensions. Sommige klanten hebben van nature zulk dun haar, dat de extensions echt hun leven en zelfvertrouwen hebben veranderd.”

Hoe?

Eline staat zelf in de drukbezochte salon en heeft daarnaast drie medewerkers die zeer zelfstandig werken. Eline: “Als team zijn wij erg bij de tijd en altijd op de hoogte van de laatste internationale technieken en trends.”

Waar?

Bohemian Hair bevindt zich aan het begin van de Kerkstraat. Dankzij de fraaie,schuine deur waar je als het ware recht op af loopt vanaf de Rijksstraatweg voelt de sfeervol ingerichte salon extra uitnodigend.

Verder?

Eline gebruikt en verkoopt in de salon zoveel mogelijk eerlijke verzorgings- en stylingproducten zoals OOBALOO en Authentic Beauty Concept omdat het “heerlijke producten zijn op basis van natuurlijke ingrediënten, die een luxe gevoel geven. De producten van OOBALOO zijn grotendeels vegan en die van Authentic Beauty Concept helemaal.” Waarom? Omdat ze een bewuste levensstijl heel belangrijk vind. “Ook daarin ben ik een gevoelsmens. Er moet iets veranderen in de wereld en verandering begint bij bewust zijn. Als ik zelf iets kan aanpassen, dan zal ik het zeker doen. Daarom krijgen de klanten heerlijke, vegan Bliss Balls van onze buren Holiskin bij de koffie!”

 

Openingstijden

Maandag9.30 - 17.30
Dinsdag 8.30 - 17.00
Woensdag 8.30 - 17.00
Donderdag8.30 - 17.00
Vrijdag8.30 - 19.00
Zaterdag8.30 - 16.00

Contact informatie

Kerkstraat 3
9751 BA Haren

050 – 204 68 64

info@bohemianhair.nl
www.bohemianhair.nl