Mignon by Marlieke

Wie?

Ondanks opleidingen en jarenlange ervaring in de mode had Marlieke Aukes er nooit over nagedacht om de damesmodewinkel van haar moeder over te nemen. Ze woonde nog in Amsterdam en had daar haar gezin en haar sociale leven. Tót haar moeder met pensioen ging en de optie een serieuze mogelijkheid werd. Samen met haar gezin verhuisde ze naar Haren en verhuisde zij met de winkel naar de sfeervolle Kerkstraat.

Wat?

Mignon staat in de regio bekend om de draagbare fashionmerken zoals Marella, Jc Sophie en Luisa Cerano. Ook de broeken van Rafaello Rossi en de mooie breisels van FFC en Nomans Land staan voor kwaliteit. Marlieke vertelt: “De mensen die hier komen, weten dat het goed is. Ik kies altijd voor pure producten en van goede kwaliteit. Ik wil het zelf ook graag kunnen dragen.

De merken die we hier verkopen zijn draagbaar en bij de tijd, maar over het algemeen niet trendgebonden waardoor ze veel langer meegaan dan de “snelle mode”. We bieden diverse stijlen, van comfortabel casual tot oogverblindende powersuits. Onze outfits zijn geschikt voor de moeders die direct van het schoolplein naar de vergaderzaal gaan, tot vrouwen die elegant of juist comfortabel van hun vrije tijd genieten.”

Waar?

Toen Marlieke Mignon overnam, verhuisde de winkel van de Rijksstraatweg naar de Kerkstraat: een plekje waar Marlieke zich helemaal thuis voelt. Ze vertelt: “De Kerkstraat is een leuke straat, met mooie winkels en enthousiaste ondernemers die elkaar versterken. Je merkt echt aan klanten dat ze graag in deze straat winkelen.

Hoe?

De ondernemers in de Kerkstraat versterken elkaar niet alleen. Ze werken ook graag samen. Sowieso een onderdeel van het ondernemerschap waar Marlieke een groot voorstander van is. Ze vertelt: “We hebben bijvoorbeeld heerlijke petit-fours van Patisserie Rodenburg met ons logo. “Op social media en daarbuiten zoeken we altijd naar samenwerkingen die passen bij ons, maar waar we andere bedrijven ook bij kunnen betrekken.”

Waarom?

Mignon by Marlieke staat open voor anderen. Voor samenwerkingen tussen bedrijven, maar ook naar de klanten toe. Marlieke: “We willen graag een gemoedelijke sfeer in de winkel, mensen mogen zich hier thuis voelen. Mignon heeft veel trouwe klanten. Mensen die echt verliefd zijn op een bepaald merk. Die klanten stuur ik bijvoorbeeld een berichtje als we een bepaald kledingstuk geleverd krijgen. Of we houden al rekening met ze tijdens de inkoop. “Die verbondenheid en het contact met de klanten is het leukste van dit vak.”

Verder?

Mignon by Marlieke heeft een webshop en is daarnaast actief op de socials waar Marlieke haar volgers op de hoogte houdt met inspirerende outfits en het laatste nieuws over activiteiten. Want Marlieke bedenkt graag iedere keer iets nieuws: “We vinden het leuk om iets te organiseren wat weer net even anders is dan anders. Zodat mensen denken: wat heeft Mignon nu weer voor leuks bedacht?”

Openingstijden

Dinsdag10.00 - 17.30
Woensdag10.00 - 17.30
Donderdag10.00 - 17.30
Vrijdag10.00 - 17.30
Zaterdag10.00 - 17.00

Contact informatie

Kerkstraat 17
9751 BA Haren

050 – 534 85 56

info@mignon.nl
www.mignon.nl