Annett Philipp Art Of Hair

Wie?

Annett Philipp, geboren en getogen in Noord-Duitsland, heeft veel weg van een Parisienne met haar ranke gestalte en haar voorkeur voor elegante kleding. Het is dan ook niet zo verwonderlijk dat menig klant denkt dat Annett uit Frankrijk komt. “Nee, ik ben geen française maar ik vind het wel een leuk compliment”. Inmiddels woont Annett al 40 jaar in Nederland en heeft zij 30 jaar haar eigen salon.

Wat?

“Klanten komen in de salon, soms van ver, voor een weldadige belevenis, om tot rust te komen en voor een luxe behandeling”.

“Het resultaat telt. Wij werken daarom uitsluitend met kwaliteitsproducten van topmerken. Bij de keuze van onze producten letten wij op de wijze waarop deze geproduceerd worden. Dierproefvrij, met duurzame grondstoffen, recyclebare verpakkingen.

De essentie van mijn salon is de luxe ervaring die wij als team voor onze klanten creëren. Met een hoofdmassage, kleur, rust en veel persoonlijke aandacht doen wij onze uiterste best om iedere klant tevreden en met een ontspannen glimlach de deur uit te laten”

Hoe?

Door voortdurend te vernieuwen, te verdiepen in de laatste trends en scholing. Het voortdurend leveren van topkwaliteit vraagt om gedrevenheid en passie voor het vak en dat is precies wat Annett Philipp op het lijf is geschreven.

Waar?

In 2014 heeft zij haar nieuwe zaak geopend aan de Brinkhorst in Haren.

Haar salon aan het Zuiderdiep in Groningen heeft ze na 21 jaar succesvol ondernemen gesloten. Een logische stap omdat ook al in die tijd veel van haar klanten uit Haren en omgeving kwamen.

Verder?

“Ik prijs mij gelukkig met mijn uitgebreide klantenkring. Zij komen niet alleen uit Haren en omgeving maar uit het hele land, en zelfs uit Duitsland en Frankrijk. Men komt speciaal naar mij toe voor de kwaliteit die ik kan bieden.

Het ondernemen in Haren bevalt mij heel goed. De samenwerking met de andere ondernemers in Haren ervaar ik als prettig. Ik vind dit heel belangrijk voor de saamhorigheid in de gemeente.

Samen staan we sterk!”

 

Openingstijden

Dinsdag9.00 - 18.00
Woensdag9.00 - 18.00
Donderdag9.00 - 18.00
Vrijdag9.00 - 20.00
Zaterdag9.00 - 16.00