Join the SEEN

Wie?

Karlien en Sieneke zijn dames met een missie, een missie waar ze je graag voor uitnodigen om aan deel te nemen. Hun doel is om vrouwen duidelijk te maken dat ze gezien (SEEN) mogen worden. Dat doen ze door hun kennis en ervaring in het modevak over te brengen op hun klanten waarbij die laatste alle vrijheid krijgt om zelf een keuze te maken. “Wij kunnen wel vinden dat iets mooi staat, maar dat wil nog niet zeggen dat iemand zich er ook fijn in voelt. Pas als iemand zich zeker voelt in de gekozen kleding, zullen ze ook voelen en uitstralen dat ze gezien mogen worden. “

Wat?

De mode die Karlien en Sieneke uitzoeken en verkopen is altijd ‘on trend’ en betaalbaar. De items zitten lekker en zijn natuurlijk zo duurzaam mogelijk. “We verkopen alleen artikelen die we zelf leuk vinden en zouden dragen. De pasvorm en prijs/ kwaliteitverhouding zijn leidend. Onze klanten vinden bijvoorbeeld materialen heel belangrijk. Dus onze kleding bestaat uit minimaal een mix van natuurlijke of gerecyclede materialen. Onze merken MSCH Copenhagen, &Co, Saint Tropez, Sisterpoint, Lee en het Nederlandse Ydence voldoen aan al die criteria!”

“Het zijn meestal items en accessoires die je dagelijks gebruikt en zowel thuis als op het werk kunt dragen. Een fijne spijkerbroek met een mooie trui, een zakelijke blazer of een leuke blouse voor een avondje uit.” Daarnaast verkopen we lifestyle artikelen en sieraden met een verhaal. Bijvoorbeeld omdat ze gemaakt zijn door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt of omdat de opbrengsten naar een goed doel gaan. Maar onze corebusiness is mode, want daar ligt onze kennis en onze kracht.”

Waarom?

“We hebben heel bewust gekozen voor kleding uit het middensegment en richten ons op vrouwen die er leuk en trendy uit willen zien, maar ook geld willen overhouden voor gezin, huis en vrije tijd. Daarmee zijn we een mooie aanvulling op het bestaande aanbod in Haren. Veel van onze klanten zijn 35+, maar speciaal voor jonge meiden hebben we ook de smalle maatjes in het rek hangen.”

Waar?

Dat de winkel in Haren moest komen, was al snel duidelijk. En ook de locatie aan de Brinkhorst voelde direct goed. “Alles viel hier samen. De oppervlakte, de nabijheid en gezelligheid van de vrijdagmarkt én het feit dat winkelende moeders niet bang hoeven te zijn dat hun kind ineens een drukke straat met auto’s opschiet spraken ons allemaal aan. Daarnaast hebben we het erg getroffen met onze fijne collega’s hier aan de Brinkhorst!”

Verder?

Als het aan de dames ligt, blijft het niet bij deze winkel alleen. Al een paar weken na de opening in 2021 ging de webshop live en het concept van de winkel is zodanig uitgedacht dat de optie van meerdere filialen tot de mogelijkheden behoort. Zodat nog meer klanten zich kunnen aansluiten bij the SEEN. Are you joining them?

 

Openingstijden

Maandag13.00 - 17.30
Dinsdag09.30 - 17.30
Woensdag09.30 - 17.30
Donderdag09.30 - 17.30
Vrijdag09.30 - 17.30
Zaterdag10.00 - 17.00

Contact informatie

Brinkhorst 10
9752 AT Haren

050-230 59 08

info@jointheseen.nl
www.jointheseen.nl