Blush Clinic & Boutique

Wie?

Schoonheidsspecialiste Edwina Caspers-Martin groeide op in Londen en verhuisde als zestienjarige naar Nederland. Na een studie bedrijfskunde volgde ze de opleiding tot schoonheidsspecialiste en sinds 2012 is Edwina de eigenaar van Blush Clinic met vestigingen in Eelde, Groningen en Haren.

Het team van Blush Clinic bestaat uit een kleine twintig medewerkers die ieder voor zich zeer specialistische kennis in huis hebben waardoor het bedrijf een breed pakket aan diensten aanbiedt. Edwina vertelt: “De medewerkers van Blush vullen elkaar aan in expertise en ervaring en zijn bovendien zeer zelfstandig. Ze voeren niet alleen behandelingen uit, maar zijn ook uitstekende gastvrouwen die hun verantwoordelijkheid nemen naar de klanten toe.”

Wat?

Blush Clinic staat inmiddels bekend als een vertrouwd huidinstituut waar u zowel terecht kunt voor een professionele dermatologische behandeling bij huidproblemen als esthetische behandelingen op het gebied van huidverbetering of –veroudering. Daarnaast worden de meer ‘traditionele’ schoonheidsbehandelingen aangeboden zoals wimperliften, manicure, pedicure en visagie. Probleemgebieden op het lichaam worden aanpakt door middel van bindweefselmassages (LPG Endermologie) of vetbevriezing (Cryolipolyse).

Edwina: “Ons team bestaat uit zowel huidtherapeuten als traditionele schoonheidsspecialistes, waardoor we intensieve, dermatologische behandelingen kunnen aanbieden, maar ook de ‘feel good’ verwenbehandelingen waarbij de huid vooral gezuiverd of gehydrateerd wordt. Vaak zie je dat een salon slechts enkele behandelingen aanbiedt, terwijl ik juist geloof in de kracht van de combinatie. Bij ons kun je net zo goed terecht voor een luxe spa-beleving als voor een pittige peeling.”

Hoe?

Edwina: “Al vrij vroeg tijdens mijn ondernemerschap ben ik me gaan verdiepen in de nieuwste technieken, producten en apparaten op het gebied van huidverbetering. Dat was heel spannend, want je doet grote investeringen en weet niet of het aanslaat bij het grote publiek. Maar ik ben vrij internationaal ingesteld en zag welke resultaten elders werden gehaald en vond gewoon dat dat hier ook beschikbaar moest zijn.”

“Bij de keuze van de apparatuur laat ik mij niet alleen leiden door de prijs. Als je met een goedkoop apparaat de behandeling veel vaker moet herhalen tot het gewenste resultaat behaald is, is de klant duurder uit. Daarnaast is veiligheid een belangrijk aspect. Bij de keuze voor producten kies ik altijd voor dierproefvrij en milieuvriendelijk.”

Waar?

De laatste vestiging die Edwina opende was in 2020 in Haren, waar ze ook direct een nieuw concept lanceerde: Blush Clinic & Boutique. Naast de diverse behandelingen op afspraak kunnen klanten in Haren ook spontaan binnenwandelen voor de vele mooie cadeaus of een spontane epileersessie in de wenkbrauwenbar.

“We zijn een laagdrempelig bedrijf en in Haren kreeg ik de kans om deze nieuwe kant van Blush te realiseren. In de Boutique verkopen we mooie internationale merken zoals de geurlijnen van Laboratorio Olfattivo, make-up van de Engelse merken Pixi en Delilah en de heerlijke luxeproducten van Natura Bissé die evengoed boordevol actieve werkstoffen zitten. Afgelopen kerst stonden de oorbellen van Lott Gioielli – de favorieten van koningin Maxima – op het verlanglijstje van velen en binnenkort krijgen we een groot assortiment ‘bathbombs’ binnen. Kortom: allemaal leuke en verantwoorde ‘feelgood’ producten die leuk zijn om te geven én te krijgen.”

Verder?

Met drie vestigingen in nog geen drie jaar tijd, lijkt het erop dat Edwina afstevent op een landelijke keten. Dat is echter niet het geval, aldus de onderneemster. “Ik ben nu wel even klaar met nieuwe bedrijven openen” vertelt ze lachend. “De komende jaren gaan we het concept van de boutique verder ontwikkelen en uitbreiden en daarnaast blijf ik investeren in de laatste technieken op het gebied van professionele huidbehandelingen. Zowel medisch als esthetisch. ”

“Onlangs heb ik bijvoorbeeld Hifu Facelifting apparatuur aangeschaft waarmee de natuurlijke aanmaak van collageen effectief gestimuleerd wordt, waardoor het resultaat doet denken aan een facelift. Niet omdat vrouwen aan een ideaalplaatje moeten voldoen. Absoluut niet. Maar wél zodat ze de beste versie van zichzelf kunnen zijn!”

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag 09.00 - 18.00
Woensdag 09.00 - 18.00
Donderdag09.00 - 18.00
Vrijdag09.00 - 21.00
Zaterdag09.00 - 17.00

Contact informatie

Brinkhorst 5
9751 AS Haren

050 – 205 30 07

frontoffice@blushclinic.nl
www.blush.clinic