Xsasa Bruidsmode

Wie?

Trineke en Harry Kah zijn de eigenaren van Xsasa Bruidsmode in Haren. Ze verhuisden hun bruidsmodezaak vanuit Groningen naar ‘modedorp’ Haren waar bruiden-to-be vanuit de hele noordelijke regio naar toe komen om die ene, unieke jurk te vinden. Trineke en Harry zijn de stille krachten achter de winkel en houden zich vooral bezig met inkoop en bedrijfsvoering. Hun team van medewerkers staat klaar voor de toekomstige bruiden om ze wegwijs te maken in de ruime keuze die de winkel biedt.

Harry vertelt: “Onze medewerkers zijn niet alleen op de hoogte van de laatste trends en de subtiele details van de collecties, maar weten ook haarfijn hoe ze de bruid op haar gemak kunnen stellen. Het kiezen van de jurk is echt een feestje en daar wordt bij iedere bruid uitgebreid de tijd voor genomen.”

Wat?

Xsasa bruidsmode heeft een zeer uitgebreide collectie van 15 gerenommeerde bruidsmerken zoals Pronovias, St. Patrick, Ladybird, Justin Alexander en Herve Paris. Voornamelijk jurken uit het midden tot hoge segment. De collectie past binnen de laatste trends in bruidsmode. Trineke en Harry zorgen er altijd voor dat ze voor iedere bruid de jurk hebben die ze graag willen.

Harry: “Het is natuurlijk de bedoeling dat de bruid uiteindelijk de jurk vindt die echt bij haar en haar budget past. Waar ze zich fijn en mooi in voelt. Bij de juiste jurk, groeit je zelfvertrouwen en ga je vanzelf stralen. Soms hebben de bruiden een bepaald model in hun hoofd, maar eindigen ze toch met een totaal andere trouwjurk dan gedacht. Daar kom je alleen maar achter door te passen en de tijd te nemen voor het keuzeproces.”

Hoe?

Om die reden werkt Xsasa bruidsmode alleen op afspraak. Zo heeft de bruid en haar gezelschap meer privacy en de volle aandacht van de medewerkers. Harry: “Het uitzoeken is echt een belevenis. De bruid en haar moeder, vriendinnen of andere familieleden worden getrakteerd op wat lekkers en kunnen eerst inspiratie opdoen in de winkel. Op basis van de voorkeuren gaat de medewerker jurken uitkiezen die gepast worden. Vervolgens wordt op die manier, stapje voor stapje, gezocht naar de perfecte jurk voor de bruid. Om de zoektocht niet lastiger te maken, adviseren we om niet meer dan vier mensen mee te nemen. Het vertroebelt de keuze omdat iedereen een andere smaak heeft. Terwijl het uiteindelijk draait om het gevoel van de bruid. Het is haar dag en haar bruidsjurk. Onze slogan is niet voor niets: Bruidsmode voor jou.”

Waar?

Harry: “Wij bedienen vanuit onze nieuwe locatie aan de Brinkhorst de volledige noordelijke regio en profileren ons als toonzetter binnen deze nichemarkt. In Haren vonden we de ideale ruimte om onze collecties en pasruimtes verder uit te breiden, waarmee we onze gasten een echte totaalbeleving kunnen bieden. Bovendien hebben we meer exposure op deze zichtlocatie. Het feit dat bij de overige winkels in Haren ook de bruidegom en de gasten kunnen slagen voor een mooi pak of een feestelijke outfit en de aanwezigheid van meerdere horecagelegenheden, maakt het voor onze gasten aantrekkelijk om in Haren verder te shoppen.”

Verder?

Nog voor er een afspraak gepland is, kan de toekomstige bruid al inspiratie opdoen op de site van Xsasa Bruidsmode. Van alle merken worden een groot aantal jurken getoond én wordt er aandacht besteed aan de nieuwste trends die gaan komen. Zoals ragfijne spaghettibandjes die een mooi lijnenspel vormen op de rug tot afneembare items voor een verrassende ‘second look’. Trineke: “Maar ook hierbij geldt het advies: probeer verschillende stijlen uit en kies wat het beste bij jou en je figuur past. Of dat nou een echte prinsessenjurk is of een juist een eenvoudige trouwjurk: het belangrijkste is dat de bruid zich prettig voelt!”

 

Openingstijden

Passen op afspraak
Zondag gesloten

Contact informatie

Brinkhorst 29-31,
9751 AS  Haren

050 – 311 97 41

info@xsasa.nl
www.xsasa.nl

Plan online je afspraak in.