Private Style Fashion & Design

Wie?

De liefde voor hoogwaardige kwaliteit zat er al jong in bij Private Style eigenaresse Stien Brouwer. Net als de creativiteit en de liefde voor mode. Die passie is ze nooit meer kwijtgeraakt. Stien vertelt: “Ik begon op mijn zestiende in de modebranche en was twee jaar later verantwoordelijk voor de in- en verkoop. Die kennis van materialen en kleuren, gecombineerd met een gevoel voor trends en stijl maken dat ik dit werk nog steeds met erg veel plezier doe.”

Wat?

In haar winkel aan de Brinkhorst verkoopt Stien een exclusieve merkencollectie met een duidelijke signatuur. “De grootste inspiratiebron is Italië, het is voor mij het modeland bij uitstek. Qua kleding, maar ook de presentatie. Ik ga vaak naar Milaan om inspiratie op te doen. Het scheelt dat ik daar familie heb wonen. Dankzij goede contacten kan ik tijdens modeshows de laatste trends ervaren.”

“De luxe merken Liu Jo en Pennyblack zijn de grootste Italiaanse spelers in onze collectie. Daarnaast heb ik onder andere de merken Kocca, Silvian Heach, het Belgische Caroline Biss en het Franse merk Petit Hauts. Tot slot verkopen wij schoenen van het Italiaanse merk Roberto d’Angelo. Zakelijk, feestelijk of casual: met de mix van onze merken kan ik iedere vrouw van top tot teen stylen, voor iedere gelegenheid.”

Waarom?

Binnen de vaste klantenkring van Private Style bevinden zich veel vrouwen die regelmatig in het voetlicht staan, of zich in internationale kringen begeven. “De klant moet zich tijdens een belangrijke afspraak of een feestje in Monaco niet onzeker voelen over haar kleding. Soms krijg ik achteraf wel eens foto’s te zien. De plekken waar ze komen, de mensen die zij zien… Het is best een opsteker dat deze vrouwen onze klanten zijn.”

“Maar het allerbelangrijkste is dat klanten zich prettig voelen in onze kleding. Een lijf is als een soort formule, alleen zijn niet alle centimeters bij iedereen even goed verdeeld. Gelukkig kan dat bijgestuurd worden. Wij zorgen dat het weer klopt. Daar worden mensen heel gelukkig van. Die blijdschap en dat enthousiasme is wederkerig. Dit is een verschrikkelijk leuk beroep als je weet waar je het over hebt!”

Waar?

Private Style is gevestigd aan de Brinkhorst in Haren. Dat bevalt goed: “Dit plekje is erg prettig. We hebben hier een prachtig uitzicht en worden ook goed gezien, met een doorkijkje naar de Rijksstraatweg. De etalage is aantrekkelijk en geeft een goed beeld van onze exclusieve merkencollectie.”

Verder?

Stien werkt al vanaf haar zestiende in de mode, maar vindt het nog steeds het mooiste wat er is. “Ik krijg nog steeds kippenvel als een klant op haar allermooist – met de juiste kleur en kleding voor haar lijf – uit de paskamer komt. Mode staat voor mij op nummer 1 en werken in de modebranche is het mooiste vak dat er is!”

 

Openingstijden

Dinsdag10.00 - 17.30
Woensdag10.00 - 17.30
Donderdag10.00 - 17.30
Vrijdag10.00 - 20.00
Zaterdag10.00 - 17.00

Contact informatie

Brinkhorst 7
9751 AS Haren

050 – 5370079

info@privatestyle.nl
www.privatestyle.nl