za 30 mrt

Fashion Dag Haren

Fashion Dag Haren

Voor de dorpskerk, in het hart van het centrum, presenteren Harense modebedrijven de nieuwste trends en kleuren aan een groot publiek. In een wervelende show, trekken de mooiste combinaties aan u voorbij. Aan inspiratie zal het u niet ontbreken!

De Fashion Dag Haren is inmiddels een mooie traditie en dé start van het nieuwe modeseizoen in Haren. De Fashion Dag wordt zowel in het voorjaar als het najaar gehouden.

Haren staat bekend om zijn unieke modezaken. Jong en oud vind hier iets van zijn gading. Van exclusieve merken tot betaalbare trendkleding: Haren heeft ‘t! Bovendien treft u in Haren nog specialistische vakkennis, passie voor het ambacht en een uitstekende service.

De deelnemers van deze editie zijn: Poggibonsi - Flashman - Miller & Canefield - TOF Kinderkleding - Cosmé Lifestyle - Herman de Vries Mode - Bel Fiore - Grijs Mode en Meer - Mignon by Marlieke - Inouï - Ziengs schoenen - Joy Haren - Papillon - Van Harte - Boase - De heeren van Veelen - Envogue - Lusso Mode - Private Style - at Home - Sooloo Mannenmode - Lisa Lisa

Ervaar het zelf. Ervaar Haren!